Translate

2012. október 7., vasárnap

Új blogot nyitottam

Igazából, nem tűztem ki nagy célokat magam elé evvel az új blog megnyitásával, csak úgy gondoltam, legyen egy blogom napi érdekesnek mondható fotók prezentálására, esetlegesen, ha sikerül, kis történetecske, napi esemény, vagy események rögzítésére. Aztán, menet közben meglátom, jó lesz e ez így, vagy koncepciót kell váltanom. Itt a "Poldi"-ban van jó néhány korábbi, vitt, vezetett, vagy félbehagyott kezdeményem is, erős idegzetű látogatók macerálása céljából.

A tegnapi nyárias ősz a mai nappal azt hiszem lezárult, és belezökkenhetünk az ilyenkor szokványos, esős-borongós, széllel bélelt nemszeretem új őszi időszámításba. Persze, azért továbbra is számítok kellemes, derült szép időkre még, mikor jó kint lenni és lehet nyugodtan dolgozgatni is.

Lehet, hogy a kezdődő öregkori demencia tünetei játszanak velem, de sokszor így késő este, gondolkodnom kell, mit is csináltam ma. Ami persze, egy kicsit meg is magyarázható, mert egy nyugdíjasnak nagyon hasonlóak a mindennapjai.

Tegnap rendet tettem a farakás körül, felfűrészeltem a téli begyújtósnak valót, és még tettem vettem apróbb dolgokat.
Délután elmentünk járni egyet a közeli határba csipkebogyó felderítésre, Közben, már miért is ne, fotóztam a tájat a természetet...

A mai napon sem sarkalltam magam túl, összeszedtem az öntöző csöveket, és elraktam őket. Mamka kapálgatott, én eltakarítottam a gazt, amit összegyűjtött. Nem kevésszer  lépegettem be a számítógépemre, többnyire a Facebookot figyelgettem, csak
tudnám miért! :))     Akkor ennyit, kezdetnek, nyitó momentumként...


WindowsLive -Papaprigo 2008
WindowsLive -CsutaLajos
Poldi Blogja

6 megjegyzés:

  1. Itt vagyok nálad látod örömömben! :-)Azonnal jöttem, ahogy hívtál, jövök is majd ide kedves betyárom, mert van egy hely, ahova jöhetek, a Facebook nem az én világom.
    Ahogy írod felszínes, engem néha történet is érdekel, amit írnál, ha írsz. Bensőségesebb hely egy blog!
    Pusszant a Pipitér.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez borzasztó! Már majdnem befejeztem egy szép hosszú választ neked, amikor elszállt minden! :( Csak a lényeget.. Én is örülök Neked Éviké, Pipitér lölköm, hogy ismét fölvettük az elgurult baráti gombolyagunk fonalát. Kell egy bensőséges jó barát, aki érti a rezdüléseidet, kíváncsi rád, érdeklődik mi bajod, mi bánt, mi jó történt veled. Valahogy, mindig is tudtam, hogy így lesz! :)) Működik a megérzés... A többiek, mint Esztella is eltávolodtak új közegben lubickolnak azóta már. Nem szemrehányás képen írtam, mert én is jól elkóboroltam Tőletek, és nem először. :) Juteszembe, tegnap regisztráltam ( látom lelki szemeim előtt, amint felszisszent, jaj már megint!) egy ingyenes weblapszerkesztő helyen és létre is hoztam hamarjában egy weblapot, Poldi Weblapja címmel. http://poldijoe.webnode.hu/ Ha, lesz időd kukkants bele. Nem nagy szám, de legyen ilyenem is! :))) szóval, boldog vagyok ismét, hogy kellemesen elcseveghetünk dolgainkról. Csók: papa (Laci)

      Törlés
  2. Az a közös együttlét, amit páran együtt töltöttünk anno, azt hiszem megalapozta azt, hogy bármikor újra felvehetjük a kapcsolatot. Mindnyájan másfelé mentünk, van aki abbahagyta, de azt hiszem úgy tudunk beszélgetni bármikor, mint régen.
    Tulajdonképpen nem baj, hogy elkóborolunk, az érdekes az benne, hogy időről időre visszatalálunk, talán most is csak ideiglenesen, hogy aztán megint valahol összejöjjünk.Az a régi erős együttlét szétment már.
    Ha érdekel az hogy kipróbálj újdonságokat, akkor csináld.Nem szisszenek fel. Engem márt nem vonz a sok új, egy helyet akarok magamnak, ha nagyon nem működne akkor lépnék tovább.Most nem érzem ezt a kényszert.Tulajdonképpen nincs időm arra, hogy elaprózzam magam.
    Itt hányan leszünk? Te blogod, te hozod össze a népeket, de ahogy ismerlek téged úgyis megtalálnak!:-)Kíváncsian várom a fejleményeket, de ebben semmi kényszer nincs, nehogy úgy vedd.
    Csak lazán!
    A Poldi Weblapjába eddig még nem sikerült bekukkantanom, egyelőre csak kriszkraszok jönnek elő, majd még próbálom.

    VálaszTörlés
  3. Jól írod, a régi barátság kötele nagyon erős, sokat elbír, és újra képes csomózódni. Tényleg, szeretem kipróbálni az újdonságokat, már amennyire azok egyáltalán. De, most nekem is megnyugvásra van szükségem, és nem utolsó sorban figyelemre, megértésre... Ugyanez tőlem is "jár", hogy csúnya szóval írjam körül a kedvességet. Zsóka biztosan megtalál, és a többiek, akiket még érdekelhetem, talán... Várom a véleményedet az új weblapról. Csók: papa

    VálaszTörlés
  4. Figyelmet, megértést megkapod.:-) Tedd mindig, ahogy neked jó! Én sem szeretem ha gátolnak vagy nagyon belebeszélnek abba, ami nekem örömet okoz. Mert lehet, hogy nekem más okozza a boldogságot, mint ami nekik.
    Tartom is ehhez magam, csak nehéz!!!

    VálaszTörlés
  5. Jajjjjjjjj, hol Vagyok most???? Léci vezess kézenfogva, mert semmit nem értek, más a kép, más a név, akkor ez nem az előbbi amit inditottál? Tényleg "hányan vagyol":))))))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...