Translate

2012. október 15., hétfő

Ez a NODE, nem az a NODE

Túl szép is lett volna, hogy igaz legyen! Felkínálják az ingyenes kezdő tárhelyet, nagyon jól használható weblap alakító eszközökkel, de azt nem mondják, hogy az a 100 MB semmire nem elég. alig töltöttem fel fotókat két albumba, és már, majd 70 MB-nál tartok...
Ki van ez találva, mint a beetetés. Kóstolgasd csak kis-pajtás, és ha ráharapsz a dologra, nem bírod megállni, hogy ne kérjed a kibővítést némi aprópénz fejében. Tudtam, hogy ez a kapacitás kevés, de, hogy ilyen hamar a seggére verek, azt azért nem hittem volna!
Nem mondom, ha én lennék a Csekonicsok valamelyik rokona, tán még vállalnék is egy ilyen kis plusz költséget a lelki üdvösségemért. Majdnem biztos, hogy ez a nagy nekilelkesedésem, csendes visszakozásba, lecsengésbe torkollik hamarosan. Persze, nem először, volt már ilyen pár eddigi netes, közösségis előéletemben...
Tehát, ez itt a Bloggerjeim egyike, a Placiblog, marad az alaptanyám, tanyánk! :)) Ott van még a Wordpress. COM, ahová a Windows Live-os  kis meleg-füstös putrinkból kiköltöztettek bennünket. Ez sem rossz, de itt is mindig ott a figyelmeztetés a PRO változatra való ösztökéléshez!
Már, régtől ezt gondolom, hegy előbb, vagy utóbb, ez lesz a vége minden ilyen kedvezményes, vagy ingyenes tárhelynek. Feltöltjük a rengeteg fotónkat, felviszünk ezt azt még, és sajnáljuk, ha veszendőbe kéne mennie, mert nem regisztrálunk pénzesre. Hát ez lesz a szomorú jövőnk. Isten adja, hogy tévedjek!


7 megjegyzés:

  1. Szomorú hirek ezek, sajnos miért ez maradjon ki a mai anyagias világunkból! Emlékszem a régi oldalunkra milyen szorgalmasan szeretettel csináltuk, élveztük, majd szép lassan különböző "korszerüsitésekre hivatkozva" leszoktattak róla bennünket. Próbálkoztunk itt-ott, de sehol nem találtuk a "régi kuckót", azóta is itt bolyongunk, talán egyszer magunkra, vagy egymásra találunk!

    VálaszTörlés
  2. Igen, valami ilyesmi hajt bennünket, azt hiszem! :)

    VálaszTörlés
  3. De ugye meg sem lepődtél már, hogy benyújtják a számlát?
    Ez az okos homlok a tied?

    VálaszTörlés
  4. A blogspotos blogomban úgyis látod azt a rengeteg képet, amit már lassan 3 éve nyomok fel. Most vagyok a 59%-os kihasználtságnál így is, és ingyen!

    VálaszTörlés
  5. Mit mondjak, a kérdésedben a válasz is... :) Miféle homelock az ok? :)) Amúgy meg,,, Hát! :)) Ingyenesen van tár hely még dögivel, turkálhatunk benne doszt! :))

    VálaszTörlés
  6. Szóval igy kellett volna kezdeni!:))))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...