Translate

2012. október 29., hétfő

Őszi szünet

Aprajafalva, aki mára már nem is az, tegnap jöttek meg Kaposvárra,  a másik  nagyszülőkhöz. Ma, Izuska, megkímélve engem a gépmenettől, elhozta őket délután hozzánk. Panika, és Balázs,már délelőtt itt voltak, és egyfolytában csak az unokatesókat óhajtották. Ebéd után  kiálltak már az ablakba és erkélyajtóhoz várni őket. Hiába mondtuk el tucatszor, hogy majd csak 3-kor jönnek, hasztalan volt. Csak vártak, és kérdeztek tovább. Na volt is nagy ujjongás mikor belökték  a kinti kapuajtót, nem bírtak magukkal. ezek a legszebb pillanatok, mikor megjönnek, és sugárzik róluk az öröm, és látszik a boldogságuk is. Pillanatok alatt padlóra küldték a rendet, ki-ki elfoglalta kedven helyét, és médiumát a számítógépek mellett. Tíz perc után, már úgy tünt, el se mentek a nyáron! :)) Erik is nőtt és Beni is méghozzá látványosan. ***Nálatok nem ugrik el a kurzor néha más helyekre, mikor gépelitek a szöveget.? Megérem mindig kivagdosni, és a helyére illeszteni az elszaladt mondatrészeket! *** Erik, rám vágott, vagy egy centit a nyár óta, Beninek van még behozni valója etéren. Encike, azt hiszem elérte nagyjából a felnőtt magasságát, ős em lesz magas növésű, ami egy hölgynél, nem éppen hátrány, ha nem akar manökken lenni, már pedig ő nem akar... Júlia meghozta a gitárját, amit szeptemberben kapott a szüleitől. Egészen szépen penget már egyszerű kis dallamsorokat. Boldog tőle, és mi is, hogy kedve van hozzá. Encikém, gimibe jár, és nagyon komolyan veszi, szorgalmasan készül mindig. Erik, jó fejű, főleg a reál tárgyakat szereti, matekból stabilan tartja az 5-öst. Beni is jól tanul, értelmes fiú. Júlia, szintén nagyon céltudaatos és szorgalmas kislány. Balázs is okos, csak kicsit lassú. Majd Panni teljesen viszi a prímet a környezetében. Csak úgy süt a tekintete, és sugárzik belőle az értelem. Bazsi, úszik is és cselgáncsra is jár, amit nem hagyna abba semmiért.
Most jól elkacskaringóztam, de üsse kavics. A fiúk késő estig számítógépeztek, Panni és Júlia fent játszottak egyfolytában. Enci kicsit Tv-zett, de olvasott is. Olvasni szert, és ennek is nagyon örülök, mert a későbbiekben, nagyon sokat fog belőle hasznosítani, ha így marad.
Már mindenki javában alszik. Reggel aztán majd, nem hagynak aludni, korán elkezdődik a nyüzsi e kis lakólunkban. Sajna, alig lesznek itt, mert van egy kis közbeeső programjuk is itt somogyban, és aztán már mennek is haza. Azt mondják, a jóból kicsi is elég! :))













17 megjegyzés:

  1. Ennyi gyönyörüséget látni még nekem is öröm, hát még Nektek Lacikám. Boldog pillanatokat töltetek el ezekben a nyulfarknyi szünetekben. Ja, hogy egy kicsit elfáradtok, sebaj, de van miből táplálkozni a következő találkozásig. Látod erről beszéltem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsókám kedves, örülök, hogy ismét látlak itt nálam. Bizony, szépek ezek az élmények, bár kicsit fárasztóak is néha. De, mi ez a kis semmiség a kapott ajándékhoz képest. Igen, tudom, miről beszéltél. Puszi

      Törlés
  2. Nemááááááá! Borzalom ez a kék. Kérhetnénk valami más szint, mert kisül a szemünk! Hosszú még az éjszaka, csak próbálgassad!:)) Puszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én itt nem látok kéket Zsóka nénje! :)) Csak volt, egy pár percig, osztand sürgősen.... Pussz neked is! :)

      Törlés
  3. Együtt a csapat?
    Csak birizgáld a blogod itt a blogspotban, ebből is látom, hogy le akarsz itt telepedni,talán még meg is szereted állandó kuckónak, és innen jársz majd csillagtúrákra, mert fested már a falakat rendületlenül.
    Marad ez a mályvaszín, vagy van még a tarsolyodban pár szín?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már tegnap tovább is álltak Vízvárra, mert ott vettek egy kis parasztházacskát. Közel a Drávaa, szép és csendes a környezet, szóval jó itt lenni. Egy kicsit változtattam a gyári beállításon, gondoltam Ti is örültök majd neki! :)) Nem lehetetlen, hogy föstök majd még, egyik kezemben ott tartom mindig a föstő korongot! :)))

      Törlés
  4. Nálam a kurzor nem ugrik el! Válasz a kérdésedre.
    Amúgy meg köszönöm a beszámolót a gyerkőcökről, növésük ,belső tulajdonságok, iskolához való hozzáállás........ stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már, rég nem volt rendszerem újra installálva, nyög és minden baja van már. Lehet, öregszem, mert egyre jobban nem fűlik a fogam az ilyen dolgokhoz. Felépítettem egy jó rendszer és alkalmazói környezetet, nehezemre esik változtatni rajta, meg akad ilyenkor mindig valami, ami elvész a nagy átalakításban. Gondolom, a kurzorom is ezért ugrándozik, helytelenkedik olykor... Nagyon szívesen, örülök, hogy ismét átlátod a helyzetet ilyen téren is! :))

      Törlés
  5. Sajnos nálam el-el császkál a kurzor, olyan mintha megosztásban lennék valakivel. Egyébként ismeritek a segitségnek azt a formáját? Nekem nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint, nem vagyok egyedül a kurzorcsászkálással!? :)) Nem tudom, mire gondoltál, a segítség abbéli formályát illetően! Ha kifejtenéd kicsit bővebben.... :))

      Törlés
  6. BINGÓ!!!! Csodás reggelre ébredtem! Ennél szebbet, tökéletesebbet már nem is kivánhatnék. Látod LACIKÁM milyen kevéskével beér az ember!:)) Köszönöm a fáradozásodat. Majd még jövök, és a kérdésedre válaszolok, most "történés" van nálunk, a papa éhes!:))))

    VálaszTörlés
  7. Jó étvágyat és jó egészséget a papának, add át neki is üdvözletemet! :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönjük szépen, már az ebéden is túl vagyunk. Lacikám az üdvözletedet átadtam, köszöni szépen, és ő is jó egészséget kiván Neked.
    Most pedig próbálok válaszolni a "segitség" szóra. Biztos, hogy ismered, csak annyira kézenfekvő, hogy nem is gondoltál rá. Szóval a skype-nál van egy olyan opció, hogy fájl küldés, na ott van egy olyan, hogy megosztás. Ha arra katt akkor bent vagy az én oldalamon, látod én mit csinálok, a segitség pedig az, hogy szinte vezeted szóban a kurzort, igy pillanatok alatt bármit meg tud a tudatlan csinálni. Ha még nem ismerted, vegyél fel a skypodra a nevem Zsoka421 és csináljunk egy próbát.
    Nagyon jók a megjelenitett hirek jobboldalon. Szinte "haza sem akarok menni" itt mindent megtalálok.
    További szép hétvégét kivánok, itt esik az eső, ronda morcos idő van.
    Puszi.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a Papa üdvözletét. Őszintén szólva a Skype-ot rég használtam, nagyon nem szeretem, mert sok ártó dolog jöhet be ezen kereszül. Amúgy, osztottam meg fájlokat már itt, de ezt a kurzoros "izét" nem ismerem valóban. Persze, amennyit én ezzel foglalkoztam! :)) Lesz egy kis időm, megejtjük ezt a próbát,csak már azért is , hogy végére járjak ennek a nagy "segítésnek"! Addig is sok puszi, másik papa, a fiatalabbik! :))

    VálaszTörlés
  10. Ja, és nagyon örülök, hogy így már tetszik neked is az oldalam, még hogy nem akakrsz hazamenni innen! :)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...