Translate

2012. október 8., hétfő

NODE és egyebek...

Nem hiszem, hogy minden áldott nap képes leszek blogbejegyzést írni, de ha lehet törekszem rá. A régi szép idők, kellemes elfoglaltságaihoz, sőt egy kicsit a szórakozásaihoz tartozott. Volt, hogy jó passzban, folyamosra sikeredett, volt, hogy elnémultam jó időre, és sok kihagyás után folytattam, vagy újat kezdtem. Tegnap, a NODE.hu- n regisztráltam ismét, és ott, igaz sablonok segítségével megcsináltam az új Weblapomat, Poldi Weblapja címmel. Igaz, csak 100 MB az ingyenes tárhely, de némi aprópénzért jóval megnövelhető ez. Egészen pofás a dolog, és tetszik is egyenlőre, Ez sem tud sokkal többet, mint pl. a Blogspot, de kicsit mégis más. A cím: http://poldijoe.webnode.hu/   Aztán majd meglátjuk! :))

A tegnap éjszakai viharos, esős idő reggelre lecsendesedett, és kiderült egészen kellemesre az ég is. Túl sok mindent nem csináltam odakint, mert kicsit latyakos is volt, és főleg nem volt hangulatom belekezdeni semmilyen piszmogósabb elfoglaltságba. Mamka a gadrobot rámolta ki fenn az emeleten, vagy 2 zsáknyi ruhát tett b, hogy túladunk rajta majd. Én, többszörös megszakításokkal a webes "ügyeimet" intéztem, és közben, ha szólítottak, mentem és segédkeztem, igaz, csak immel-ámmal a békesség kedvéért. És még a szőnyeget is kiporoltam! :))) Csak említés képpen mondom, levelet írtam a KAVIZ-nek az új vízszolgáltató Kft-nek, a díjak inkasszóval való további rendezése ügyében, amit vissza is igazoltak olvasás szintjén ketten is, hogy olvasták, de válasz, majd! A jogsim lejár hamarosan, megbeszéltem a háziorvossal a vizsgálat idejét szerdára. Holnap elmegyünk Pannikáért az óvodába, és kicsit vele leszünk. Balázsnak, hogy iskolás lett, nagyon megnőttek a kötelezettségei. Már, nem annyira rajong az iskoláért. Izabella hetente hordja úszásra, és újabban cselgáncs-ra is, mert ezekért a küzdősportokért nagyon oda van. Eddig.. :)






6 megjegyzés:

  1. Ha nincs erőd, kedved nem is kell mindennap írni.Ha feszít a gondolat, és kikívánkozik, akkor viszont itt a helyed.
    Voltam az új weblapodon, nagyon úgy látszik, hogy szeretni fogod, és szívesen ápolgatod majd. Olyan igazi sajátnak tűnik, ahol otthon leszel!
    Bazsika mit mond úgy általában a suliról?

    VálaszTörlés
  2. Igen tudom, nem is erőltetném túl a dolgot. De, azt is tudom az eddigi tapasztalataim alapján, hogy ha hagyom sokáig érlelődni a nagy dolgokra kifent gondolataimat, akkor előbb-utóbb lanyhulás lesz a vége. Valahol, az arany középúton kéne járnom, az lenne a legjobb! Téged, csak csodállak, mindig, minden témáról könnyedén írsz szép szösszeneteket. Köszönöm, hogy megnézted a új weboldalamat. Hogy igazinak tűnik e, azt majd a jövő dönti el úgy is! Bazsika elég szorgalmasan veszi a feladatokat, persze a szigorú anyai ráhatás sokat lendít a dolgon. De, erről nagynénjének nyilatkozott őszintén, Tudod Timi, mondta neki, "Rájöttem, hogy az iskola szar dolog!" :))) Most erről akkor mit is gondoljon szegény nagypapája! :)) Sok a délutáni elfoglaltság is mert heti 3 úszás oktatás, és 2 alkalommal, cselgáncs, azért elég megterhelő lehet egy, az óvodát alig maga mögött hagyó kisgyereknek...

    VálaszTörlés
  3. Bazsika tud fogalmazni, mint nagyapja!:-) Tetszik a dolog, nem kell rózsaillatúra venni a dolgokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne hidd azt, hogy aggódok emiatt egy cseppet is! Sőt! Tetszik a szókimondása, és őszintesége... Még jó, hogy nem dicsérem meg ezért szemtől szembe, amúgy ez leginkább a szülők dolga. :)) Láttad volna, még óvodás korában, milyen büszkén újságolta, tud csúnya szavakat is! Khm.. Nekem is belesúgta a fülembe. :) Ezeket, mi is éppen így megtudtuk gyermekkorunkban, ahogy ők is most. Talán még hamarább is! Bazsi ma kapott íróasztalt is, hogy dicsekedjek egy pöttyöt... A konyha asztalnál tanult eddig, persze, Panni is mellette volt mindig és duruzsolt egyfolytában. Bazsikánknak meg ugye, könnyebb volt rá figyelni mint a leckére. Most kíváncsian figyeljük majd, mit lép erre a nagy ravasz Pannikánk!? :))

      Törlés
    2. Még a végén Pannikának is lesz saját íróasztala?:-)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...