Translate

2012. október 21., vasárnap

Fotópályázat



A Sonline.hu , a Somogy Temetkezési kft-vel együtt, fotópályázatot hirdetett "Temetőink üzenete" címmel. Tegnap, a gyerekekkel játszótéren voltunk, így visszafelé jövet, alkalmam adódott néhány felvétel elkészítésére. Balázs, szintén készített néhányat a témában, és nem is rosszakat. Emailban való beküldésről szólt a kíírás, de én nem vagyok hajlandó 10 db., eléggé terjedelmes méretű jpg képet csatolni levélbe. Úgy döntöttem a SkyDrive-ra feltöltöm őket és megosztom a sonline@sonline.hu -val. Amelyik, bele esik a pixisükbe, majd azt letöltik, aztán bakfitty! Lehet, hogy jobbak is lehettek volna, de én nem vagyok hajlandó, még a pályázat kedvéért sem túlbuzogni magamat. Megint más, ha saját magamnak technikázok, akár a végletekig is. Úgy sem díjazza senki a belekeccselt energiát.


9 megjegyzés:

  1. Most látom csak, így megjelenítve az írást, nem látszik a beágyazott albumom a SkyDrive-ről...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben, még egyszer beágyaztam a kódokat, és így jó lesz... Vannak, számomra érthetetlen történések itt!

      Törlés
  2. En biztosan emailben küldtem volna el a kepeket csatolmanykent,mert minden mas megoldas a tudasomon kivül esik. :-)Butus vagyok a komplikalt megoldasokhoz.:-)

    Temetös kepeket szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiszi a piszi4 Legalább, ne nekem írtad volna! :)) Könnyen megtanulod az új dolgokat, ha akarod. Az a kérdés akarod e?! :) Persze, a járt út mindig kényelmesebb! Csaók: papa

      Törlés
  3. Hajaj! Ettől féltem, hozzászólni nem tudok, mert nem értek hozzá. Igy csak két nagy puszit küldök!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez sokkal könnyebb mint a főzés! :)) Ha, ezzel is foglalkoznál, menne mint a rámtás kavarás! :)) Köszönöm a puszit Zsókám... Te, nem írogatsz blogot mostanában?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak az egyik puszi a Tiéd! A másik Pipitéré!:))))))

      Törlés
  5. Jól van no, vele szívesen osztozkodom! :))

    VálaszTörlés
  6. Tegnap, november elsején felszállt a füst és meglet az eredmény. Pár fotót tüntettek ki a média figyelmével, és különböző díjjazásokkal. A fotóim, semilyen szinten szóba sem kerültek. Persze, ez nem nagy durranás, számítottam is rá... A gond az, hogy sehol nem lehet megtekinteni a pályázaton résztvett, nem bvefutott fotókat, hogy legalább fogalmat tudnék alkotni a mezőnyről a színvonalról. A legrosszabb ítélet, a semmi!
    https://skydrive.live.com/redir?resid=19A76AD2A696B275%2122434&authkey=%21AC5kUcSRsic3ejw

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...